Play at mc.pigcraft.net! Click here for a free diamond. Also visit our Discord!
Hello There, Guest! Login Register


Poll: Does this seem helpful to you?
This poll is closed.
Yes!
100.00%
21 100.00%
No (post why)!
0%
0 0%
Total 21 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PigcraftCustom
#11
When you soon put this on server? 13 hours ago i /pc and it say unknown command
[Image: http://i766.photobucket.com/albums/xx305/FlyingPikachu/magikarps.png?t=1310163827]

Clicky Clicky:
Spoiler:
HA! u clicked!

[Image: http://www.nodiatis.com/pub/20.jpg]

[Image: http://www.familiestrik.eu/Gifs/fun.gif]

[Image: http://www.bronyland.com/images/quiz/banner_rainbowdash.jpg]
 
#12
(05-15-2012, 02:02 PM)Scraggyz Wrote: When you soon put this on server? 13 hours ago i /pc and it say unknown command

From what I understand, Djurg's been too busy lately to add it. EDIT: I can't believe you still have the Magikarps banner in your sig. Lol.

To clarify, should you guys wish to run Enderdragons+ and PigcraftCustom side-by-side, DragonLeash and NoDragonPortals can be disabled by setting all worlds to 'false' in the config.
 
#13
It's on now!
 
#14
DragonLeash is broken, or not working in the new PvP maps..
Do not meddle in the affairs of dragons, for you are crunchy and taste good with ketchup; best prepared with tenderizing from the banhammer and cooked in the spawn lavajail.

Need admin help? PM me, and I'll get to you when I'm next available. I can fix forum and (most) in-game issues.
 
#15
It's enabled in config for all PvP worlds. HappyPikachu?
 
#16
Fixed. I compiled against DragonTravel 1.3, although the server was running 1.2.2.
 
#17
Oh so let's update DragonTravel then!
 
#18
(06-04-2012, 10:26 PM)djurg Wrote: Oh so let's update DragonTravel then!

Already did. ^_^
 
#19
Spawned a dragon, flew instantly for spawn
[Image: http://i.imgur.com/kud79VT.png]
 
#20
(06-04-2012, 11:44 PM)SwaggDragon Wrote: Spawned a dragon, flew instantly for spawn

Seems to have been two separate problems. I recompiled the plugin and uploaded it - let me know if that doesn't solve the issue.

EDIT: It would appear it did not. Back to work~

EDIT #2: Fixed for real now. DragonTravel's config was outdated.
 
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)